Tietosuojaseloste

 

Tässä tietosuojaselosteessa kuvataan henkilötietojen käsittelyä koskevat periaatteet. Laadittu 24.5.2018. Päivitetty 17.9.2018.

Selosteessa kuvataan

  • miten asiakkaiden henkilötietoja käsitellään
  • minkälaisia henkilötietoja asiakkaista voidaan kerätä
  • mihin tarkoituksiin asiakkaiden henkilötietoja voidaan käyttää
  • asiakkaan oikeuksia koskien kerättyjä henkilötietoja
  • tietoa verkkosivuston toiminnasta liittyen henkilötietojen suojaukseen (evästeet)

Rekisteriselosteet

Yhteydenottolomakkeen rekisteriseloste

 

Rekisterinpitäjä

Milla Piirainen / Milla Creative
Kauppakatu 1, 76100 Pieksämäki

Y-tunnus 2889191-7
p.044 5885 102
milla@millac.fi

Rekisteriasioista vastaava henkilö

Milla Piirainen
Kauppakatu 1, 76100 Pieksämäki
p.044 5885 102
milla@millac.fi

Rekisterin nimi

Milla Creative yhteydenottolomake

Rekisterin käyttötarkoitus

Rekisterin tarkoituksena on asiakaspalvelun edellyttämien yhteydenottojen mahdollistaminen, asiakassuhteen ylläpito sekä palveluista tiedottaminen.

Rekisterin tietosisältö

Nimi
Puhelinnumero
Sähköpostiosoite

Tietojen säilytysaika
Asiakasrekisterin tietoja säilytetään asiakassuhteen säilymisen ajan. Tilaus-, laskutus- ja maksutietoja säilytetään kuitenkin muun kirjanpitoaineiston tapaan. Tarpeettomiksi käyneet tiedot hävitetään turvallisesti.

Säännönmukaiset tietolähteet
Tiedot kerätään millac.fi-sivuston yhteydenottolomakkeella. Henkilöt syöttävät tiedot henkilökohtaisesti ottaessaan yhteyttä yritykseen.

Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle
Tietoja ei luovuteta lähtökohtaisesti muille tahoille. Tietoja voidaan luovuttaa ja julkaista siltä osin kuin niin on sovittu asiakkaan kanssa. Tietoja ei siirretä rekisterinpitäjän toimesta EU:n tai ETA:n ulkopuolelle.

Tarkastusoikeus ja tietojen päivittäminen
Jokaisella on henkilötietolain mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on talletettu. Tarkastusta koskeva pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterinpitäjälle. Rekisterinpitäjä voi pyytää tarvittaessa pyynnön esittäjää todistamaan henkilöllisyytensä. Rekisterinpitäjä vastaa asiakkaalle EU:n tietosuojaasetuksessa säädetyssä ajassa (pääsääntöisesti kuukauden kuluessa). Asiakas voi ottaa kirjallisesti yhteyttä tietojensa päivittämiseksi edellä mainittuun yhteyshenkilöömme.

Rekisterin suojaus
Tiedot siirretään SSL-suojatun yhteyden ylitse. Sähköiset tiedot on suojattu palomuurilla, käyttäjätunnuksin ja salasanoin. Tietoihin pääsee käsiksi ainoastaan rekisterinpitäjä sekä palvelimen ylläpitäjä, mutta ainoastaan poikkeustapauksissa, kun se on teknisen toiminnan kannalta välttämätöntä. Rekisterin käsittelijöillä on salassapitovelvollisuus kaikkeen tietoon.

Oikeus tehdä valitus valvontaviranomaiselle
Rekisteröidyllä on oikeus tehdä kantelu valvontaviranomaiselle, erityisesti siinä jäsenvaltiossa, jossa hänen vakinainen asuinpaikkansa tai työpaikkansa on tai jossa väitetty tietosuoja-asetuksen rikkominen on tapahtunut.

Automaattinen tietojenkäsittely
Emme tee sinua koskevia profilointeja tai automaattisia päätöksiä.

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet
Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä (”oikeus tulla unohdetuksi”). Tietojen käsittelyn rajoitusta koskeva pyyntö tulee lähettää kirjallisesti rekisterin yhteyshenkilölle.

Evästeiden (cookies) käyttö

 

Tällä sivustolla käytetään evästeitä käyttäjäkokemuksen parantamiseksi. Eväste on pieni tekstitiedosto, joka tallennetaan tilapäisesti käyttäjän kiintolevylle. Evästeitä käytetään lähes kaikilla verkkosivustoilla, eivätkä sivustot välttämättä toimi kunnolla ilman evästeitä.

Eväste sisältää satunnaisesti luodun yksilöivän tunnuksen, jonka avulla voimme tunnistaa tietokoneesi ja kerätä tietoa siitä, mitä sivuja ja toimintoja selaimellasi käytät. Evästeet eivät aiheuta tietoturvariskiä eivätkä voi vahingoittaa laitettasi.

Evästeiden estäminen ja poistaminen
Voit estää evästeiden käytön tietokoneellasi muuttamalla selaimesi asetuksia. Asetusten sijainti riippuu selaimesta. Kannattaa kuitenkin ottaa huomioon, että monet toiminnot ja palvelut edellyttävät, että verkkosivusto tallentaa tekemäsi valinnat. Jos estät evästeet, et välttämättä voi käyttää kaikkia toimintoja ja palveluja.

Share This