Tapani toimia

Parhaat ideat syntyvät yhdessä ideoimalla.
Jos en tunne yritystäsi, en voi palvella Sinua täydellisesti. Pidän kaiken tekemisen pohjana hyvää suunnittelua, jolloin lopputuloksesta tulee Sinun näköinen ja se palvelee ennenkaikkea myös liiketoimintasi tavoitteita ja strategioita.

Strategia ja brändi

Kaikki suunnittelu lähtee liikkeelle yrityksesi strategiasta ja brändistä.
Brändi rakentuu maineesta ja imagosta. Minkälaisen kuvan haluat antaa yrityksestäsi ja minkälainen mielikuva ihmisillä ehkä jo on yrityksestäsi? Digimaailmassa on monia keinoja brändin rakentamiseen ja haluan auttaa valitsemaan niistä sopivimmat Sinun yrityksellesi. Voit valita suppeamman tai laajemman selvityksen, jonka kautta rakennamme yrityksellesi myös tavoitteet ja strategiat systemaattiseen toimintaan.

Design

Miltä sen kaiken sitten pitäisi näyttää? Paremmalta kuin hyvältä. Sallaiselta, että se jää mieleen. Siinä pitää olla joku juttu.
Älä tyydy tavanomaiseen tai ainakaan vanhanaikaiseen. Rakennetaan Sinun yritykselle raikas ja houkutteleva yritysilme, joka kattaa kaiken logosta, markkinointimateriaaliin ja esitteisiin. Käsinkirjoitetut tekstit ovat bravuurini.

Nettisivuja olen verrannut monesti näyteikkunaan. Hyvännäköinen näyteikkuna edistää myyntiä. Sama pätee nettisivuihin ja toki siinä on paljon muutakin, sisältö ratkaisee.

KUINKA MONI SUOMALAISISTA?

%

käyttää Internetiä

%

käyttää nettiä monta kertaa päivässä

%

ostaa verkon kautta

%

käyttää älypuhelinta

MIETITKÖ

PITÄISIKÖ

SINUNKIN YRITYKSESI OLLA SOMESSA?

Yhä useampi suomalainen käyttää Internetiä ja somekanavia. Suomalaiset käyttävät eri digikanavia päivittäin ja monta kertaa päivässä. Tilastokeskuksen Väestön tieto- ja viestintätekniikan käyttö – tutkimuksesta selviää, että suomalaisista 16-34 vuotiaista 100% käyttää Internetiä. Jopa 73 prosenttia käyttää nettiä monta kertaa päivässä. Blogien ja keskustelupalstojen suosio hiipuu, kun taas yhteisöpalvelujen suosio on edelleen kasvussa.

 

sanoisin, että

pitää.

 

 

get creative with milla.

SEURAA VAIHTUVIA TARJOUKSIA!

Tai tutustu valmiiksi räätälöityihin paketteihin tai pyydä tarjous!

Ota yhteyttä!

4 + 2 =

Get creative with Milla.

Kaipaatko ainutlaatuista ilmettä? Haluatko tehdä yhteistyötä? Ota yhteyttä niin heittäydytään yhdessä luoviksi.

Milla Piirainen / Milla Creative

Osoite: Keskuskatu 6-10 lh.1

76100 Pieksämäki

Sähköposti: milla@millac.fi

Puhelin: 044 5885 102

Share This