ota yhteyttä

Milla Piirainen / Milla Creative

Mukavuusalueella vai epämukavuusalueella?
Tiedätkö, kun monesti sanotaan, että välilä pitää mennä myös epämukavuusalueelle. Muuten ei kehity. No, mä olen tehnyt paljon asioita epämukavuusalueella ja pitkään. Sekään ei kannata.

Tykkään yli kaiken käsillätekemisestä, nautin hyvästä ruoasta ja uuden oppimisesta. Olen ainainen savolainen, sillä olen kotoisin Pohjois-Savosta pienestä kaupungista nimeltä Varkaus, josta olen muuttanut Etelä-Savon puolelle vielä pienempään kaupunkiin nimeltä Pieksämäki.

Parhaillaan suoritan media-alan tutkintoa, jonka myötä syntyi myös oma yritys Milla Creative, jossa on enemmän kuin ripaus myös Milla designia. Yritystoiminnassa haluan panostaa asiakkaisiin ja siihen, että kaikki kulkee ripeästi ja rattoisasti. Ja olla hyödyksi. Hyödyttömät hommat eivät motivoi eivätkä hyödytä ketään.

Vankan työkokemuksen olen hankkinut kansainvälisen yrityksen Controllerina, mutta pitänyt aina rinnalla myös luovia harrastuksia. Ystäväni on käyttänyt jo reilun kymmenen vuoden ajan termiä ”Milla design” tekemistäni korteista ja lahjoista.

Aiemmalta koulutukseltani olen kansainvälisen liiketoiminnan tradenomi. Opintojeni pääpaino oli markkinoinnissa ja sen johtamisessa sekä kielissä. Oppia olen hakenut myös Itävallasta School of Managementista keskittyen strategiseen suunnitteluun, myynnin johtamiseen, projektijohtamiseen ja psykologisiin tekijöihin.

Milla Creativessa olen totisesti mukavuusalueella, mutta sopivasti myös epämukavuusalueella. Tämä ala kun on jatkuvaa oppimista. Eiköhän aleta hommiin, niin saan jaettua tätä oppia myös Sinulle.

strategia, brändi & design

”win as a team”

 

Barack Obama, NBF 2018

Onnistutaan yhdessä. Minulle asiakkaiden kanssa toimiminen on tiimityöskentelyä.

mainostoimisto milla creative sijaitsee pieksämäellä.

 

ei hätää. palvelen silti koko suomea.

 

Ota yhteyttä!

Get creative with Milla.

Kaipaatko ainutlaatuista ilmettä? Haluatko tehdä yhteistyötä? Ota yhteyttä niin heittäydytään yhdessä luoviksi.

Milla Piirainen / Milla Creative

Osoite: Keskuskatu 6-10 lh.1

76100 Pieksämäki

Sähköposti: milla@millac.fi

Puhelin: 044 5885 102

JOKO ALOITETAAN?

Share This